В Україні створили нові бронеавтомобілі для Нацгвардії: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні створили нові бронеавтомобілі для Нацгвардії: з'явилися фото

В Україні створили нові бронеавтомобілі для Нацгвардії: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Фахівці конструкторсько-виробничого підприємства "Українська бронетехніка" створили нові бронеавтомобілі-позашляховики для потреб Нацгвардії України. Спеціалізовані авто називаються "Варта-Новатор".

Фото нових бронеавтомобілів були опубліковані на сторінці підприємства в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Українська армія взяла на озброєння нову бронемашину: з'явилися фото і відео

Новий спеціалізований бронеавтомобіль призначений для перевезення особового складу Нацгвардії, доставки боєприпасів, військових вантажів і майна. Також він ефективний для забезпечення завдань розвідки і патрулювання.

Особливу увагу конструктори приділили внутрішньому оснащенню бронеавтомобіля. Усередині позашляховика встановлена надсучасна система пожежогасіння, вироблена за стандартами НАТО, яка підвищує шанси екіпажу на виживання навіть при попаданні в авто гранати.

Відзначається, що високі експлуатаційні можливості бронеавтомобіля "Варта-Новатор" вже оцінив командувач Національною гвардією України Юрій Толочний.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що для потреб української армії фахівцями "Укроборонпрому" готується до випробувань оглядовий 3D-радар 80К6Т.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?