У Путіна прийняли несподіване рішення по російським спостерігачам на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна прийняли несподіване рішення по російським спостерігачам на Донбасі

У Путіна прийняли несподіване рішення по російським спостерігачам на Донбасі
Джерело:  online.ua

Російські спостерігачі, що входять до складу Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін, можуть покинути Донбас. Таке рішення прийнято в Міноборони РФ.

Про це повідомляється у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ за 15 грудня, передає ONLINE.UA.

Читайте також: В ОБСЄ зробили невтішний прогноз по Донбасу

У повідомленні говориться, що представникам місії повідомлення Міноборони РФ, в якому йдеться про намір відкликати російських офіцерів з СЦКК, передав представник Збройних Сил України.

Раніше, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров звинувачував Україну в спробі припинити роботу СЦКК на Донбасі, заявляючи, що російським офіцерам створили "нестерпні умови" для роботи.

Слід додати, що основним завданням СЦКК є контроль за дотриманням Мінських угод на Донбасі. До складу центру входять представники України та Росії, а також терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики "ДНР" здійснили серію підривів, щоб не пустити спостерігачів моніторингової місії ОБСЄ до Донецької фільтрувальної станції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?