У 2018 році в окупованому Криму розширять мовлення українських телеканалів
Категорія
Україна
Дата публікації

У 2018 році в окупованому Криму розширять мовлення українських телеканалів

У 2018 році в окупованому Криму розширять мовлення українських телеканалів
Джерело:  online.ua

На початку 2018 року українська влада має намір розширити мовлення українських каналів і радіостанцій в окупованому Криму. Для цього була зведена вежа в Чаплинці висотою 92 м.

Про це розповів член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинский на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В окупованому Криму продають найстаріший виноробний завод

За словами Костинського, зведена вишка дозволить охоплювати Чаплинський, Каланчацький райони Херсонської області і Красноперекопський район Криму. У першій половині 2018 року планується збільшити її висоту до 133 метрів, що дозволить розширити радіус передачі сигналу.

Також в наступному році планується створити додатковий цифровий мультиплекс для мовлення 5-ти українських телеканалів і 7-ми українських радіостанцій на територіях окупованого півострова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на адміністративному кордоні Криму і материкової України планується вже в першій половині 2018 року побудувати паркан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?