Закарпаття затопив потужний паводок: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Закарпаття затопив потужний паводок: опубліковані фото і відео

Закарпаття затопив потужний паводок: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

У Закарпатській області через негоду зафіксован потужний паводок. В результаті паводку підтоплені кілька десятків будинків, пошкоджено міст і перекрито рух по трасі "Мукачево - Рогатин".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: У Росії паводок затопив 5 літаків: з'явилися фото

Відзначається, що через підвищення температури повітря і інтенсивних дощів сталося підняття рівня води в річках, що призвело до підтоплення майже 1,5 тисячі га сільгоспугідь, понад 250 домогосподарств, 22 підвальних приміщень.

У Тячівському районі річка Теребля прорвала близько 150 метрів дамби і вилилася на територію села. Через це підтопило городи і господарські будівлі, а також житлові будинки.

Крім того, в верхів'ях річки Латориця паводкова хвиля пошкодила бетонний міст. Відзначається, що на протилежному березі залишаються 64 житлових будинки. Оскільки автомобільний рух туди зараз заблоковано, люди переходять з берега на берег по кладці.

Слід зазначити, що дані про наслідки потужного паводку на Закарпатті регулярно оновлюються, масштаби пошкоджень збільшуються.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в кінці 2016 року в Закарпатській області за дві доби випала місячна норма опадів, в результаті чого стався найбільший паводок за останні 10 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?