Собчак зробила несподівану заяву про участь у виборах президента РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Собчак зробила несподівану заяву про участь у виборах президента РФ

Собчак зробила несподівану заяву про участь у виборах президента РФ
Джерело:  РІА Новини

Російська телеведуча Ксенія Собчак заявила про готовність відмовитися від участі у виборах президента Росії. На такий крок вона погодиться в тому випадку, якщо в якості кандидатів на пост російського голови будуть зареєстровані представники опозиції - Олексій Навальний і Григорій Явлінський.

З такою заявою Собчак виступила перед журналістами під час відкриття свого передвиборчого штабу в російському Єкатеринбурзі, передає ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Собчак зробила гучну заяву щодо санкцій США проти Росії

Під час інтерв'ю Собчак підкреслила, що не в усьому згодна з Навальним, але готова з ним об'єднатися заради несистемної опозиції.

"Я, наприклад, багато в чому не згодна з Навальним, але у нас з ним і Явлінським є спільна мета, яка є точкою об'єднання. У цьому відношенні я готова йти аж до зняття своєї кандидатури з виборів", - заявила Собчак.

Слід додати, що Центрвиборчком РФ на даний момент виключає можливість зареєструвати Навального в якості кандидата в президенти Росії. Причиною тому є незакрита судимість опозиціонера, через яку він не зможе брати участь у виборах до 2028 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що передвиборний штаб Ксенії Собчак покинуло більше половини людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?