Миротворці ООН на Донбасі: ватажок "ДНР" зробив гучну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Миротворці ООН на Донбасі: ватажок "ДНР" зробив гучну заяву

Миротворці ООН на Донбасі: ватажок "ДНР" зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко висунув свої умови для введення миротворчої місії ООН на Донбас. Він вважає, що має повне право заборонити введення миротворців на окуповану територію України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам видання.

Читайте також: Ватажок бойовиків "ДНР" зробив гучну заяву про "велику війну" на Донбасі

"Заборонити або дозволити проїзд по тим чи іншим маршрутами - це в наших силах. Це наша земля, ми тут живемо і воюємо за цю землю, тому ніхто в світі не має права нав'язувати, де буде стояти і перебувати ця охоронна місія", - заявив Захарченко.

Він також зажадав, щоб представників "ЛДНР" включили в переговорний процес з миротворчої місії, так як її розміщення буде можливо тільки після узгодження всіх умов з керівництвом псевдореспублік.

Слід зазначити, що раніше введення миротворців ООН на Донбас коментував спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер. Він заявляв, що Росія повинна вивести свої сили з Донбасу, щоб миротворці ООН зайшли на цю територію, підкреслюючи, що з бойовиками "ЛДНР" це питання не повинне обговорюватися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна назвали умови введення миротворців ООН на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?