Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО зазнали втрат

Ситуація на Донбасі загострилася: сили АТО зазнали втрат
Джерело:  online.ua

У суботу, 16 грудня, ситуація в зоні АТО ускладнилася. За минулу добу бойовики 31 раз обстріляли позиції українських військових, в результаті чого було поранено четверо бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

Читайте також: Миротворці ООН на Донбасі: ватажок "ДНР" зробив гучну заяву

На Луганському напрямку терористи вели вогонь з 120-ти і 82-мм мінометів і різного піхотного озброєння в районі Луганського, Троїцького, Новоалександровки, Кримського та Трьохізбенки. Бойовики випустили понад 100 мін різного калібру, а також порушували режим припинення вогню з гранатометів і кулеметів у районі Травневого і Новолуганського.

На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали підступи до Гнутового. Вечірньої пори вони також вели вогонь з танків, гранатометів і стрілецької зброї в районі Кам'янки, Старогнатівки і Гранітного.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 8 грудня в зоні АТО загинули четверо українських військовослужбовців в результаті обстрілу бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?