Масовий віджим квартир на Донбасі: журналіст викрив бойовиків "ДНР"
Категорія
Події
Дата публікації

Масовий віджим квартир на Донбасі: журналіст викрив бойовиків "ДНР"

Масовий віджим квартир на Донбасі: журналіст викрив бойовиків "ДНР"
Джерело:  online.ua

В окупованому Донецьку масово віджимають квартири у місцевих жителів, які виїхали на підконтрольну Україні територію.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив відомий український журналіст Денис Казанський, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Облава і евакуація: журналіст розповів про підозрілі дії бойовиків "ДНР"

Казанський опублікував відповідний "документ", на підставі якого бойовики "ДНР" незаконо займають квартири місцевих жителів. У цьому папері йдеться про те, як на так званій міжвідомчої комісії "Фонду держмайна ДНР" розглядається питання про підвищення ефективності використання об'єктів "безхозяйной" нерухомості.

Нове викриття бойовиків "ДНР" викликало бурхливу реакцію у користувачів соцмережі. Зі слів своїх сусідів, які залишилися проживати на окупованій території Донбасу, вони розповіли, що терористи дійсно ведуть "перепис" покинутих господарями будинків. Також користувачі стали впізнавати у юристів, як правильно подати позов до ЄСПЛ, якщо раптом їх житло на Донбасі відіжмуть бойовики.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Казанський викрив бойовиків "ДНР" в новій брехні щодо російських автобусів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?