У Києві пролунав вибух, є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві пролунав вибух, є постраждалі

У Києві пролунав вибух, є постраждалі
Джерело:  online.ua

У неділю, 17 грудня, в Києві в приміщенні прийому вторсировини, розташованого на вулиці Маршала Якубовського, пролунав вибух. В результаті події постраждав чоловік, якому вибуховою хвилею відірвало руку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу столичної поліції.

Читайте також: В окупованому Луганську пролунав вибух: є постраждалі

Відзначається, що чоловік без певного місця проживання приніс в пункт прийому вторсировини пакет, в якому знаходився предмет, схожий на гранату. Його він знайшов в сміттєвому баку.

Через необережне поводження з небезпечним предметом стався вибух. Прибулі на місце події медики діагностували у потерпілого ампутацію кисті руки. Чоловіку було надано необхідну допомогу, після чого він був госпіталізований.

Правоохоронці в даний час з'ясовують обставини інциденту, після чого буде вирішено питання про порушення кримінальної справи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Нікополі Дніпропетровської області стався вибух у будівлі суду, внаслідок якого загинуло двоє людей, ще щонайменше сім постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?