Ситуація на Донбасі загострюється: сили АТО зазнали серйозних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострюється: сили АТО зазнали серйозних втрат

Ситуація на Донбасі загострюється: сили АТО зазнали серйозних втрат
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 17 грудня, ситуація на Донбасі різко загострилася. Бойовики здійснили 14 обстрілів по позиціях українських військових, в результаті чого загинули троє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

Читайте також: У Путіна прийняли несподіване рішення по російським спостерігачам на Донбасі

На Луганському напрямку епіцентром напруженості залишалася Світлодарська дуга. У цьому районі бойовики вели вогонь з важкої артилерії калібру 152-мм, мінометів, гранатометів і кулеметів біля Луганського. Також обстріл вівся по позиціях українських військових у районі Зайцевого і Травневого.

На Донецькому напрямку терористи активізувалися на Приазов'ї. Бойовики з 120-мм мінометів вели вогонь поблизу Лебединського та Павлополя. Неспокійно було також в районі Кам'янки - там ворог використовував увесь спектр піхотного озброєння, обстрілюючи зміцнення ЗСУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ватажок "ДНР" Олександр Захарченко зробив гучну заяву щодо введення миротворців ООН на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?