Нацгвардія назвала число потерпілих під час штурму Жовтневого палацу: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Нацгвардія назвала число потерпілих під час штурму Жовтневого палацу: опубліковані фото

Нацгвардія назвала число потерпілих під час штурму Жовтневого палацу: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Під час штурму Жовтневого палацу, який влаштували учасники акції "Марш за імпічмент", організатором якої є Міхеїл Саакашвілі, постраждали 60 нацгвардійців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної гвардії України.

Читайте також: Соратники Саакашвілі штурмують Жовтневий палац в Києві: з'явилося відео

Відзначається, що 45 військових після надання медичної допомоги продовжили виконання обов'язків, а 15 нацгвардійців були госпіталізовані. Зокрема, 13 з них потрапили до лікарні з отруєнням газом, один - з травмою обличчя, і ще один військовий отримав серйозну травму голови, через те, що йому в капюшон куртки закинули вибуховий пакет.

Також в Нацгвардії уточнили, що громадський порядок біля Жовтневого палацу, який намагалися взяти штурмом соратники Саакашвілі під час "мирної" акції, забезпечували близько тисячі працівників Нацгвардії і Нацполіціі України.

Слід зазначити, що правоохоронці за фактом подій біля Октярьского палацу порушили три кримінальні справи за статтями, що передбачають покарання за замах на захоплення державних або громадських будівель чи споруд, за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу і за втручання в діяльність працівника правоохоронних органів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на суддю Ларису Цокол, яка відпустила Саакашвілі з-під арешту, подали дві скарги у ВРП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?