США готують найбільший пакет санкцій проти Росії: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

США готують найбільший пакет санкцій проти Росії: з'явилися подробиці

США готують найбільший пакет санкцій проти Росії: з'явилися подробиці
Джерело:  Звістки

У лютому 2018 року Вашингтон планує ввести черговий пакет санкцій проти Росії. Нові антиросійські санкції будуть перевершувати за масштабом всі попередні обмеження, які були введені США проти РФ.

Про це повідомили джерела у Вашингтоні, наближені до ситуації, передає ONLINE.UA з посиланням на російське видання "Известия".

Читайте також: Євросоюз затвердив продовження санкцій проти Росії

Відомо, що на даний момент новий антиросійський список санкцій ще знаходиться в роботі і доповнюється. Поряд з ним американська влада планує розробити ще й закритий список, в який будуть включені кілька сотень прізвищ росіян з числа російських бізнесменів, громадських діячів і чиновників. Відзначається, що в відношенні них санкції вводитися не будуть, але цей документ стане сигналом для всієї Європи про небажаність співпраці з даними особами.

Російська влада вже відреагувала на намір США ввести нові санкції проти РФ. У Москві заявили, що вже готують "дзеркальну" відповідь Вашингтону.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США прийняли рішення ввести нові санкції проти Росії за порушення договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?