Жахлива смерть канадського мільярдера і його дружини: поліція назвала причину
Категорія
Світ
Дата публікації

Жахлива смерть канадського мільярдера і його дружини: поліція назвала причину

Жахлива смерть канадського мільярдера і його дружини: поліція назвала причину
Джерело:  Reuters

Канадський мільярдер Баррі Шерман і його дружина Хані були задушені мотузкою. Такі дані наводить поліція після проведення судово-медичної експертизи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Канадський мільярдер з дружиною загинули жахливою смертю: опубліковано відео

Правоохоронні органи продовжують розслідування "підозрілої" загибелі засновника фармацевтичної компанії Apotex і його дружини. Поліцейські звернулися з проханням до всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо загибелі подружжя, звернутися до влади.

За даними джерела, до смерті Баррі Шерман був фігурантом декількох судових процесів. На мільярдера в суд подали двоюрідні брати, які вважали, що він не в повному обсязі виконав опціонну угоду при покупці фармацевтичної компанії, якою керував їх батько.

Слід зазначити, що у Баррі і Хані Шерманов залишилося четверо дітей. До загибелі мільярдер входив у список найбагатших людей Канади - його статки оцінюються у $4,77 млрд.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі жорстоко вбили цілу сім'ю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?