"Євробачення-2018": відомий співак заявив про готовність поїхати на конкурс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Євробачення-2018": відомий співак заявив про готовність поїхати на конкурс

"Євробачення-2018": відомий співак заявив про готовність поїхати на конкурс
Джерело:  Viva!

Відомий український співак Alekseev готовий представляти Україну на "Євробаченні-2018". Артист заявив, що відчуває в собі сили на перемогу у конкурсі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Viva".

Читайте також: Євробачення-2018: з'явилося відео з ескізом сцени

На одному з останніх концертів у Києві Микита поставив запитання своїм шанувальникам, чи варто йому поїхати на конкурс. У відповідь він почув гучне і одноголосну згоду українській публіці.

Пізніше в інтерв'ю Alekseev зізнався, що питання про "Євробаченні-2018" йому задають постійно. Але, якщо раніше він віджартовувався від нього, то зараз заявив, що готовий взяти участь у Національному відборі та гідно представити Україну на конкурсі.

Слід зазначити, що в 2018 році український Нацвідбір учасників на "Євробачення" стартує в лютому. Членами журі цього року стануть- Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в жовтні 2017 року Україні розпочався перший етап Нацвідбору на "Євробачення-2018".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?