У НАТО вимагають від України заміни міністра оборони
Категорія
Політика
Дата публікації

У НАТО вимагають від України заміни міністра оборони

У НАТО вимагають від України заміни міністра оборони
Джерело:  Укрінформ

У 2018 році Україна повинна призначити цивільного керівника Міноборони, прийняти закон про нацбезпеку і затвердити концепцію реформування СБУ.

Про це в ході круглого столу заявив глава представництва НАТО в Україні Олександр Винников, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Читайте також: Російська загроза: в НАТО зробили важливу заяву про реформування

Відзначається, що в ході круглого столу зайшла мова про зобов'язання, які Україна повинна виконати в наступному році в рамках Стратегічного оборонного бюлетеня.

Так, в 2018 році повинен бути здійснений перехід до цивільного міністра оборони, а також бути прийняті концепція реформи Служби безпеки і закон про національну безпеку, в якому будуть визначені ролі і відповідальність в секторі оборони і безпеки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український лідер Петро Порошенко розповів про план провести референдум з питання вступу України в НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?