"Сам у хаті": український режисер зняв пародію на культовий фільм
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Сам у хаті": український режисер зняв пародію на культовий фільм

"Сам у хаті": український режисер зняв пародію на культовий фільм
Джерело:  online.ua

Український відеограф Олександр Слободянюк зняв веселу пародію на культовий новорічний фільм. Ролик називається "Сам у хаті".

Відповідне відео було опубліковано на каналі режисера у YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В Україні відродили культовий мультфільм

Українська пародія на популярний голлівудський фільм "Один вдома" сподобався користувачам мережі. За кілька годин після публікації відео переглянули понад 50 тисяч осіб.

Головні ролі у пародії до фільму "Один вдома" зіграли учасники з команди "Наш формат", які прославилися на шоу "Розсміши коміка". Вони відтворили цікаві моменти з картини-оригіналу, отримавши за це схвальні відгуки глядачів.

Слід додати, що фільм "Один вдома" вийшов на екрани в 1990 році. Він мав великий успіх, поставивши рекорд за касовими зборами - менш ніж за рік прокату картина у всьому світі зібрала майже 500 млн доларів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український фольклорний гурт "Рожаниця" представив "народну версію" відомого хіта Despacito.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?