Топ-10 найкращих фільмів 2017 року за версією IMDb
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Топ-10 найкращих фільмів 2017 року за версією IMDb

Топ-10 найкращих фільмів 2017 року за версією IMDb
Джерело:  online.ua

Найбільша база даних про кінематограф IMDb опублікувала список 10 найкращих фільмів 2017 року. Про це повідомляє ONLINE.UA, з посиланням на сайт IMDb.

Першу сходинку в рейтингу, який був опублікований на сайті, зайняв трилер "Воно", знятий за одноіменним романом Стівена Кінга.

Читайте також: Студія Disney презентувала перший трейлер "Лускунчик і чотири королівства"

Друге місце посів супергеройський фільм "Чудо-жінка" з Галь Гадот в головній ролі.

(фото - www.imdb.com)

Замикає трійку лідерів картина Disney "Красуня і чудовисько".

(фото - www.imdb.com)

У список найкращий фільмів за версією IMDb також увійшли такі фільми: "Логан", "Вартові Галактики. Частина 2", "Ліга справедливості", "Спліт", "Чужий: Заповіт", "Тор: Рагнарек" і "Той, що біжить по лезу 2049".

Як повідомляється на сайті, рейтинг базується на переглядах сторінок веб-аудиторії та мобільної аудиторії, яка нараховує понад 250 мільйонів унікальних відвідувачів щомісяця.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі з’явився повноцінний трейлер до нового фільму Стівена Спілберга про життя у віртуальній реальності "Першому гравцеві приготуватися".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?