У Кабміні затримали російського шпигуна: з'явилася реакція Кремля
Категорія
Події
Дата публікації

У Кабміні затримали російського шпигуна: з'явилася реакція Кремля

У Кабміні затримали російського шпигуна: з'явилася реакція Кремля
Джерело:  online.ua

Чиновника секретаріату Кабінету міністрів, особистого перекладача прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Станіслава Єжова затримали за діяльність в інтересах російських спецслужб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані СБУ.

Читайте також: Зчинили гвалт: Лукашенко різко прокоментував "шпигунський скандал" з Україною

Відзначається, що шановного чиновника, що мав доступ до вузької інсайдерської інформації, завербували під час відрядження, після чого він передавав РФ дані про роботу урядових структур України.

Затримання провели на робочому місці Єжова, - на даний момент йому вже оголосили про підозру і відправили в СІЗО. Пізніше з'ясувалося, що дружиною чиновника є росіянка Юлія Мірошникова, що має велику суму грошей в Ощадбанку Росії.

Представник російського президента Дмитро Пєсков заявив, що Кремль в курсі затримання Єжова, проте, інформації про нього не має, і тому коментувати інцидент не буде.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше шпигуна ФСБ Росії знайшли в рядах СБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?