Куди піти на вихідних 23-24 грудня у Києві: найцікавіші заходи
Категорія
Культура
Дата публікації

Куди піти на вихідних 23-24 грудня у Києві: найцікавіші заходи

Куди піти на вихідних 23-24 грудня у Києві: найцікавіші заходи
Джерело:  online.ua

В кінці робочого тижня кожен задається питанням — як і де відпочити у вихідні дні. Щоб черговий вікенд не став чимось з розряду «нічого особливого», ONLINE.UА підготутвав для вас список найцікавіших подій, які відбудуться у Києві 23 та 24 грудня.

Різдво на Софійській площі

У неділю, 24 грудня, зустрічайте Різдво разом з усім містом на Софійській площі! На вас чекає святкова культурна програма. Не пропустіть святкування!

Ціна квитка: безкоштовно

Концерт Christmas Jazz Songs - Sinatra

Новорічний вечір під музику Френка Сінатри пройде 23 і 26 грудня в Будинку Архітектора. Національний академічний духовий оркестр України виконає найпопулярніші хіти всесвітньо відомого співака Френка Сінатри.

Ціна квитка: 225 - 450 грн.

Концерт Макса Коржа

23 грудня у Палаці Спорту відбудеться концерт Макса Коржа. У соціальних мережах співак пообіцяв, що на виступі пролунає «все, що ви любите».

Два в одному: унікальний концерт для шанувальників і відмінна можливість познайомитися з творчістю артиста для тих, хто з якоїсь причини його ще не чув.

Ціна квитка: 499 - 1499 грн.

Концерт Lords of the Sound

У суботу завітайте у Національну оперу України, де Симфонічний оркестр Lords of the Sound за участю хору виконає музику зі світу фентезі, представленого в різних кінематографічних і ігрових проектах, об'єднаних під одним тематичною назвою Music is Coming.

Ціна квитка: 150-1500 грн.

Tribal-вечірка в стилі Star Wars

(www.facebook.com)

24 грудня, у неділю, у Арт-хабі відбудеться вечірка, яка сподобається всім фанатам «Зоряних воєн», адже буде можливість побути улюбленим персонажем.

Вам потрібно буде тільки обрати образ, подати заявку, надіслати музику і фонову картинку. Бажано, підготувати тематичний номер, але можна і просто станцювати від душі.

Ціна квитка: 70 грн.

Всі. Свої. Подарунки

(www.facebook.com)

Всі. Свої. Подарунки - найбільший маркет подарунків Києва. Завітайте 23 и 24 грудня на Десятинну 12 та підготуйте приємні сюрпризи близьким і друзям та вітайте їх із зимовими святами.

На вас чекають цілих п'ять поверхів чудових речей від кращих українських виробників посуду, текстилю та декору для дому, одягу, прикрас, білизни, книг і дитячих іграшок, косметики та парфумерії, аксесуарів для чоловіків і жінок, смачних подарунків.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, IMDb опублікувала список 10 найкращих фільмів 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?