Помер відомий радянський музикант з ансамблю "Пісняри"
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер відомий радянський музикант з ансамблю "Пісняри"

Помер відомий радянський музикант з ансамблю "Пісняри"
Джерело:  online.ua

У Німеччині у віці 70-років помер відомий радянський музикант Валентин Бадьяров. Учасник гурту "Пісняри" і засновник ансамблю "Сябри" помер в одній з німецьких клінік.

Сумну новину про смерть Бадьярова повідомив його колега Микола Подгорнов в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Москві помер відомий радянський режисер

За словами Подгорного, причиною смерті Бадьярова став рак, з яким він боровся довгий час. Валентин Миколайович пішов з життя ще 21 грудня, але тільки зараз про це стало відомо.

Валентин Бадьяров проживав у Німеччині з кінця 80-х років. Там він вів творчу діяльність в якості соліста-скрипаля, диригента і концертмейстера різних оркестрів. Велику популярність музикант отримав в 70-і роки як учасник ансамблю "Пісняри", в якому грав в першому складі, а після як художній керівник "Сябрів".

На рахунку Валентина Бадьярова є ціла низка престижних премій і нагород за його музичну діяльність. Також він є одним з творців відомого хіта "Алеся", який був присвячений дочці музиканта.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 9 грудня в Москві помер відомий радянський актор Леонід Бронєвой.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?