Підвищення середніх зарплат і пенсій у 2018 році: названі цифри
Категорія
Економіка
Дата публікації

Підвищення середніх зарплат і пенсій у 2018 році: названі цифри

Підвищення середніх зарплат і пенсій у 2018 році: названі цифри
Джерело:  online.ua

У 2018 році середні зарплати в Україні виростуть до 10 тисяч гривень, а середні пенсії підвищаться на 900 гривень і складуть 2787 грн.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на прес-конференції у Києві, присвяченій підсумкам 2017 року, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Підвищення мінімальних зарплат в Україні: НБУ розповів про вплив на інфляцію

Голова українського уряду підкреслив, що в наступному році Кабмін буде працювати над прийняттям закону про підвищення пенсій військовослужбовцям. Планується, що середня пенсія військових збільшиться на 1,5 тисячі гривень, а бойові пенсії зростуть ще більше.

Гройсман підкреслив, що навіть якщо цей законопроект буде прийнятий у лютому, то він буде наполягати на перерахунку пенсій військовим з 1 січня 2018 року.

Також прем'єр-міністр додав, що черговий перерахунок пенсій для українців відбудеться в 2019 році. При цьому він підкреслив, що в 2017 році в результаті пенсійної реформи майже 5 млн українцям підвищили пенсії більш ніж на 400 гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український голова Петро Порошенко закликав уряд підняти українцям мінімальну зарплату до 4100 гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?