МОК жорстко покарав ще 11 спортсменів з Росії: названі имена
Категорія
Спорт
Дата публікації

МОК жорстко покарав ще 11 спортсменів з Росії: названі имена

МОК жорстко покарав ще 11 спортсменів з Росії: названі имена
Джерело:  online.ua

Міжнародний олімпійський комітет назавжди позбавив права на участь в Олімпіаді ще 11 російських спортсменів. Двоє з них також були позбавлені медалей, отриманих на Іграх у 2014 році в Сочі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МОК.

Читайте також: МОК прийняв жорстке рішення про участь Росії в Олімпіаді-2018

Відзначається, що назавжди від участі в Олімпіадах відсторонили: лижників Микиту Крюкова, Олександра Безсмертних і Наталю Матвєєву, саночників Альберта Демченко і Тетяну Іванову, ковзанярів Івана Скобрева і Артема Кузнєцова, бобслеїстів Людмилу Удобкіну і Максима Белугина, а також хоккеісток Тетяну Бурину та Анну Щукіну.

Тетяна Іванова та Альберт Демченко також були позбавлені срібних медалей, які вони отримали на Іграх в Сочі. Їх нагороди будуть передані латвійським спортсменам, які зайняли третє місце на Олімпіаді-2014, а "бронза" дістанеться саночникам з Канади.

У МОК підкреслили, що розслідування щодо вживання російськими спортсменами допінгу на Олімпіадах минулих років триває.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що три спортсменки з РФ, Анастасія Доценко, Ольга Зайцева і Юлія Чекалева, були довічно дискваліфіковані МОК.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?