США ввели санкції проти головних російських "злодіїв в законі": повний список
Категорія
Політика
Дата публікації

США ввели санкції проти головних російських "злодіїв в законі": повний список

США ввели санкції проти головних російських "злодіїв в законі": повний список
Джерело:  online.ua

Вашингтон ввів санкції проти кримінальних авторитетів з Росії і країн колишнього СРСР. До їх числа увійшов підозрюваний у вбивстві колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Володимир Тюрін.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Мінфіну США.

Читайте також: США готують найбільший пакет санкцій проти Росії: з'явилися подробиці

На сайті американського мінсітерства фінансів опублікований повний список "злодіїв в законі", в який увійшли 10 осіб. Зокрема, санкції були введені відносно Юрія Пічугіна (Пічуга), Рубена Татуляна (Робсон), Алімжана Тохтахунова (Тайванчик), Володимира Тюріна (Тюріков), Захарія Калашова (Шакро Молодий), Василя Христофорова (Вася Воскрес), Камчибека Кольбаева (Камчия Бішкекський), Лаші Шушанашвілі (Лаша Руставський), Владислава Леонтьєва (Вадик Білий) і Гафура Рахімова.

Крім кримінальних авторитетів до списку санкцій були включені дві російські компанії ЗАТ "Спа-готель Весна" і ТОВ "Нове Століття Медіа", які належать Рубену Татуляну.

У відомстві зазначили, що всі особи, щодо яких введено санкції, беруть участь у злочинній організації "злодії в законі", яка діє на території Росії, США, Іспанії, Греції та України. Всі вони входять в "кремлівський пул" і тісно взаємодіють з найближчим оточенням російського лідера Володимира Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше США поповнили "список Магнітського" відомими росіянами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?