ТОП-10 найпопулярніших акторів 2017 року за версією IMDb
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ТОП-10 найпопулярніших акторів 2017 року за версією IMDb

ТОП-10 найпопулярніших акторів 2017 року за версією IMDb
Джерело:  online.ua

Кінопортал IMDb склав рейтинг найпопулярніших акторів 2017 року. У ТОП-10 увійшли відомі голлівудські зірки, імена яких найчастіше шукали в поточному році користувачі порталу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт IMDb.

Читайте також: Топ-10 найкращих фільмів 2017 року за версією IMDb

Лідером рейтингу стала Галь Гадот, яку прихильники називають королевою супергероїв завдяки ролі у фільмі "Диво-жінка". Друге місце в ТОПі зайняв Том Харді, який зіграв у новій частині "Зоряних війн" і військовій драмі "Дюнкерк". Третє місце в списку найбільш популярних акторів 2017 року посiла Емілія Кларк, яка зіграла в популярному серіалі "Гра престолів".

Також до рейтингу найпопулярніших акторів увійшли: зірка "Рятувальників Малібу" Олександра Даддаріо, герой фільму жахів "Воно" Білл Скашгорд, актриса Пом Клементьефф з "Вартових галактики-2", Ана Де Армас, яка зіграла у фантастичному фільмі "Той, що біжить по лезу 2049" , Ден Стівенс з "Красуні і чудовиська", Софія Бутелла, яка зіграла в "Мумії" і Кетрін Ленгфорд.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше IMDb назвав найпопулярніші серіали 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?