У Криму вводять штрафи на авто з українськими номерами
Категорія
Світ
Дата публікації

У Криму вводять штрафи на авто з українськими номерами

У Криму вводять штрафи на авто з українськими номерами
Джерело:  crimea.ria.ru

З 1 січня 2018 року жителів анексованого Криму, які не поміняли на своїх авто українські номери на російські, будуть штрафувати.

Про це заявив начальник кримського управління ДАІ Анатолій Борисенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: В окупованому Криму продають найстаріший виноробний завод

Борисенко зазначив, що 1 січня 2018 року закінчується термін для переоформлення транспортних засобів з українських номерів на російські. Йдеться про авто, які експлуатуються за домовленістю або куплені у кредит.

Він не уточнив, чи планує окупантська "влада" Криму продовжити термін для переоформлення авто. Також Борисенко не назвав суму штрафу, який загрожує власникам транспортних засобів з українськими номерами.

Раніше в Криму за появу за кермом автомобіля з українськими номерними знаками водіям виписувався штраф у розмірі від 500 до 800 рублів з вимогою перереєструвати авто протягом 10 днів. За повторне аналогічне порушення автовласників штрафували на 5 тисяч рублів, а також позбавляли права управляти транспортним засобом на термін від 1 до 3 місяців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупантська "влада" Криму зробила нахабну заяву щодо боргів перед Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?