Собчак виступила з гучною заявою по Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Собчак виступила з гучною заявою по Україні

Собчак виступила з гучною заявою по Україні
Джерело:  online.ua

Кандидат в президенти Росії Ксенія Собчак оприлюднила свою передвиборчу програму, в якій окрему увагу приділила Україні. Російська журналістка пообіцяла припинити неоголошену війну на Донбасі, якщо стане президентом РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Собчак.

Читайте також: Собчак зробила несподівану заяву про участь у виборах президента РФ

Передвиборча програма Собчак містить чотири розділи, що стосуються внутрішньої, соціальної і зовнішньої політики, а також розвитку економіки Росії. У них кандидат в президенти наполягає на тому, щоб її країна перевтілилася з "суперпрезидентської республіки" на державу з парламентською демократією, а також відмовилася від усіх зовнішніх конфліктів, включаючи Україну і Сирію.

Ксенія Собчак обіцяє припинити гібридну війну, яку зараз веде РФ на сході України, і вивести з Донбасу всіх російських військовослужбовців, які там присутні в будь-якому статусі. Також вона пропонує провести в Криму ще один референдум, щоб остаточно вирішити питання про територіальну приналежність півострова, який РФ незаконно анексувала у України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Собчак зробила гучну заяву щодо санкцій США проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?