Результати матчу "Реал" - "Барселона": з'явилося відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Результати матчу "Реал" - "Барселона": з'явилося відео голів

Результати матчу "Реал" - "Барселона": з'явилося відео голів
Джерело:  online.ua

У суботу, 23 грудня, в Мадриді на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" відбувся один з головних матчів європейського футболу "Реал" - "Барселона". Футбольне протистояння завершилося розгромною поразкою мадридського "Реала", який програв супернику з рахунком 0:3.

Відео голів матчу "Реал" - "Барселона" опубліковані на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Динамо" пройшли в плей-офф Ліги Європи: відео кращих моментів матчу

Всі три голи каталонці забили у ворота "Реала" в другому таймі. На 54-й хвилині точний удар Луїса Суареса вивів каталонців уперед в рахунку. Потім Ліонель Мессі реалізував пенальті, після того як захиснику "Реала" Деніелю Карвахалю видали червону картку за гру рукою. Третій гол за "Барселону" в завершенні зустрічі забив Алейкс Відаль.

Слід зазначити, що завдяки перемозі над "Реалом" каталонська "Барселона" в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії збільшила свій відрив від мадридців вже на 14 очок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "Зоря" не змогла пробитися в плей-офф Ліги Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?