Меркель і Макрон висунули важливу вимогу Путіну по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель і Макрон висунули важливу вимогу Путіну по Донбасу

Меркель і Макрон висунули важливу вимогу Путіну по Донбасу

Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон вважають за необхідне повернути російських офіцерів до складу Спільного центру контролю і координації на Донбасі. З відповідною заявою вони виступили на адресу російського лідера Володимира Путіна, закликавши його повернути російських військових в СЦКК.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.

Читайте також: Путін розповів Меркель про причини виходу Росії з СЦКК

Крім Меркель і Макрона, із закликом повернути російських військових в СЦКК виступили в МЗС Польщі. У польському відомстві відзначили, що після виведення російських офіцерів зі складу центру ситуація на сході України різко загострилася.

Слід додати, що напередодні Меркель обговорила це питання з Путіним і Порошенко. З президентами України і Росії канцлер Німеччини зійшлася на думці про необхідність повернення російських військових в СЦКК.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Росія назвала умови, на яких поверне російських військових в СЦКК.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?