В аеропорту Швейцарії затримували Яценюка: названа причина
Категорія
Події
Дата публікації

В аеропорту Швейцарії затримували Яценюка: названа причина

В аеропорту Швейцарії затримували Яценюка: названа причина
Джерело:  online.ua

У суботу, 23 грудня, в аеропорту Женеви був затриманий колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. Українського політика затримали на паспортному контролі за запитом Росії.

Про це повідомила прес-секретар політика Ольга Лаппо на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Яценюк" в Чечні і Придністров'ї: названо ім'я людини на фото

Повідомляється, що у Швейцарію Яценюк прилетів з дочкою. Але при проходженні паспортного контролю був затриманий співробітниками аеропорту. За словами Лаппо, причиною затримання стали "абсурдні звинувачення" Росії на адресу Яценюка щодо його участі в бойових діях у Чечні.

"Через десять хвилин все з'ясували і пропустили. Попередивши, що аналогічна процедура можлива і під час вильоту. Це ще раз підтверджує, кого бояться у Кремлі", - уточнила Лаппо.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Яценюк дав свідчення в суді Києва у справі про держзраду екс-президента України Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?