Бойовики зривають перемир'я на Донбасі: сили АТО зазнали серйозних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики зривають перемир'я на Донбасі: сили АТО зазнали серйозних втрат

Бойовики зривають перемир'я на Донбасі: сили АТО зазнали серйозних втрат
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 23 грудня, бойовики три рази обстрілювали позиції ЗСУ, тим самим зриваючи новорічне перемир'я. В результаті загинув український військовий.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-служби штабу АТО.

Читайте також: В "Мінську" досягли важливої угоди по Донбасу

Обстріл з боку терористів вівся по позиціях ЗСУ, розташованих у районі Луганського, Авдіївки і Лебединського. Український військовослужбовець загинув у районі Світлодарської дуги від кулі снайпера.

"Подібні підступні дії російських бойовиків свідчать про їхню зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту, а також демонструють небажання терористів дотримуватися режиму припинення вогню", - підкреслив представник штабу АТО Василь Лабай.

У штабі АТО відзначили, що українські військові виконують усі заходи для підтримки перемир'я на Донбасі і дотримуються Мінських домовленостей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що напередодні новорічного перемир'я ситуація на Донбасі залишалася напруженою, в результаті чого загинув український боєць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?