Популярний український гурт випустив новий видовищний кліп: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярний український гурт випустив новий видовищний кліп: опубліковано відео

Популярний український гурт випустив новий видовищний кліп: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відома українська поп-рок-група "Антитіла" випустила новий кліп на пісню "TDME". Головну роль в музичному ролику зіграв багаторазовий чемпіон світу та Європи з плавання Олег Лісогор.

Відео нового кліпу було опубліковано на офіційному YouTube-каналі гурту, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Рок-група OK Go потрясла мережу новим яскравим кліпом "Obsession"

Музиканти гурту назвали свій новий кліп найекстремальнішим за всю кар'єру. Його зйомки проходили в суворих умовах. Режисером ролика став Радислав Лукін, якому вдалося перетворити кліп на справжній короткометражний фільм, який розповідає про людський подвиг.

Сюжет нового кліпу гурту "Антитіла" заснований на реальних подіях. Головний герой ролика, радянський океанограф Станіслав Курилов, кидається в крижану воду з борту круїзного лайнера і за три доби долає сотні кілометрів уплав, щоб звільнитися від тоталітарного радянського режиму.

Шанувальники гурту "Антитіла" прийшли в захват від нової роботи музичного колективу. Вони назвали кліп неймовірним шедевром.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська співачка Alyosha презентувала новий кліп на пісню "На фоні Париж".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?