Помер відомий український радіоведучий
Категорія
Україна
Дата публікації

Помер відомий український радіоведучий

Помер відомий український радіоведучий
Джерело:  online.ua

У неділю, 24 грудня, раптово помер відомий український радіоведучий Олег Мосесов, відомий в ефірі під псевдонімом Олег Середа.

Про це повідомив програмний директор телерадіокомпанії "Люкс" Михайло Безпалько на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: "Вона дуже любила життя": померла відома українська журналістка

Повідомляється, що причиною смерті Олега Мосесова став інфаркт. У радіоведучого залишилася дружина і троє синів, молодшому з яких всього дев'ять місяців.

Колеги і друзі Олега Мососева шоковані новиною про раптову смерть радіоведучого. Багато з них до цих пір не вірять в смерть Олега, з яким ще кілька днів тому обговорювали новорічні плани.

Олег Масосев народився в 1974 році у Львові. З 2003 року він почав працювати на "РадіоМан", а з 2009 року та й до сьогоднішнього дня був ведучим на радіо "ЛюксFM".

Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 9 грудня 2017 року пішов з життя народний артист СРСР Леонід Бронєвой.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?