Окупанти завершили черговий етап будівництва Кримського моста: нові фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Окупанти завершили черговий етап будівництва Кримського моста: нові фото

Окупанти завершили черговий етап будівництва Кримського моста: нові фото
Джерело:  online.ua

В окупованому Криму завершено черговий етап будівництва моста в Росію. Окупанти вже почали з'єднувати прольоти естакади і розширювати дорогу в районі населеного пункту Верхнє Сонячне.

Нові фото з будівництва моста через Керченську протоку опубліковані на місцевих інформаційних ресурсах, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Міст через Керченську протоку: окупанти вибрали нову назву

Також джерела повідомляють, що на Кримському мосту з'явилася нова ділянка майбутніх автоподходов, яку вже заасфальтували. В даний час ця ділянка виходить на шосе Героїв Сталінграда.

Слід нагадати, що в Україні будівництво моста через Керченську протоку вважають незаконним. Раніше український голова Петро Порошенко доручив подати в суд на Росію за ведення незаконного будівництва, яке завдає серйозної екологічної шкоди Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що у Росії великі проблеми з мостом в Крим, вирішення яких потребує виділення на будівництво додаткових трьох мільярдів рублів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?