Махінації бойовиків на Донбасі: розкрита нова схема захоплення житла
Категорія
Події
Дата публікації

Махінації бойовиків на Донбасі: розкрита нова схема захоплення житла

Махінації бойовиків на Донбасі: розкрита нова схема захоплення житла
Джерело:  online.ua

На окупованому Донбасі продовжують захоплювати житло у людей, що переїхали на підконтрольну Україні територію. Терористи запустили "нову хвилю послуг", яку активно рекламують в соціальних мережах.

Про це повідомив блогер Олександр Чернов на своїй сторінці в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Облава і евакуація: журналіст розповів про підозрілі дії бойовиків "ДНР"

Махінації з житлом проводяться за допомогою "милих жінок", які пропонують доглянути за квартирами і будинками українців, які виїхали з окупованого Донбасу. Свої послуги вони пропонують на абсолютно безкоштовній основі, просто за право пожити в квартирі та будинку, за які навіть зобов'язуються оплачувати комунальні послуги.

В результаті такої "вигідної угоди" українців позбавляють житла шляхом «націоналізації» нерухомості, широко поширеної на Донбасі. По поверненню додому, господарі квартир розуміють, що втратили житло, в якому вже проживають нові власники.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналіст викрив бойовиків "ДНР", які масово віджимають квартири в окупованому Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?