"Кава на Хрещатику": з'явилися фото і відео акції у центрі Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

"Кава на Хрещатику": з'явилися фото і відео акції у центрі Києва

"Кава на Хрещатику": з'явилися фото і відео акції у центрі Києва
Джерело:  online.ua

У неділю, 24 грудня, у центрі Києва українці провели незвичайну акцію під назвою "Кава на Хрещатику". Вони вийшли в центр столиці, щоб попити кави з друзями в знак протесту щотижневим "вакханаліям", які влаштовуються соратниками лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі.

Фото і відео з акції "Кава на Хрещатику" активно публікують українці в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Нацгвардія назвала число потерпілих під час штурму Жовтневого палацу: опубліковані фото

Слід додати, що на мирну акцію на Хрещатику зібралося кілька сотень українців, які виступили проти маршів Саакашвілі. Учасники мітингу заявили, що зустрілися для того, щоб висловити свою любов Україні без політики.

Також активісти наголосили, що виступають проти усіх радикальних рухів, які влаштовуються в столиці, додавши, що їх акцію ніхто з політиків не координував.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Києві вже пройшло кілька акцій протесту під керівництвом Саакашвілі, які називалися "Марш за імпічмент".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?