"Перемир'я" на Донбасі: штаб АТО озвучив втрати
Категорія
Події
Дата публікації

"Перемир'я" на Донбасі: штаб АТО озвучив втрати

"Перемир'я" на Донбасі: штаб АТО озвучив втрати
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 24 грудня, в зоні АТО незначно спала інтенсивність обстрілів з боку бойовиків, але при цьому незаконні збройні формування продовжили вести вогонь по позиціях українських військових. Внаслідок обстрілів отримав поранення один боєць ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-служби штабу АТО.

Читайте також: Бойовики "ДНР" готують диверсії в Україні на різдвяні свята, - Нацполіція

В порушення Мінських домовленостей і досягнутої угоди про новорічне перемир'я терористи 6 разів відкривали вогонь по українських позиціях. На Луганському напрямку ворог випустив більше 20 мін з 82-мм мінометів по позиціях сил АТО в районі Кримського.

На Донецькому напрямку ситуація загострилася у вечірній час. Противник зі стрілецької зброї вів обстріл в районі Авдіївки і Красногоровки. На підступах до Кам'янки терористи застосовували гранатомети і великокаліберні кулемети.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в першу добу перемир'я сили АТО зазнали серйозних втрат- в результаті обстрілу бойовиків загинув український військовий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?