Наймасштабніші санкції США проти Росії: стали відомі перші імена
Категорія
Політика
Дата публікації

Наймасштабніші санкції США проти Росії: стали відомі перші імена

Наймасштабніші санкції США проти Росії: стали відомі перші імена
Джерело:  Коммерсант

В кінці січня 2018 року адміністрація президента США Дональда Трампа представить Конгресу наймасштабніший пакет санкцій проти Росії, в якому буде міститися "Кремлівська доповідь" зі списком високопоставлених російських чиновників і бізнесменів, наближених до президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомив колишній головний координатор санкційної політики Держдепу США Деніел Фрід, передає ONLINE.UA з посиланням на "Комерсант".

Читайте також: США готують найбільший пакет санкцій проти Росії: з'явилися подробиці

За словами Фріда, "Кремлівська доповідь" не передбачає введення санкцій проти всіх людей, які до неї будуть включені. Але всі фігуранти списку відчують на собі її негативні наслідки дуже скоро.

"Це буде сильний список "поганих хлопців". Тобто людей, реально пов'язаних з корупцією, кримінальною діяльністю або актами агресії Росії", - пояснив Фрід.

Також він уточнив, хто буде включений у "Кремлівську доповідь". Серед фігурантів, названих Фрідом, прозвучали імена відомих російських олігархів Геннадія Тимченко і Аркадія Ротенберга.

Що стосується глав Міноборони РФ і МЗС Росії, Сергія Шойгу і Сергія Лаврова, то вони не будуть включені в підготовлювану доповідь, так як їх посади не відповідають призначенню документа.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Вашингтон ввів санкції проти кримінальних авторитетів з Росії і країн колишнього СРСР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?