Помер відомий український продюсер
Категорія
Україна
Дата публікації

Помер відомий український продюсер

Помер відомий український продюсер
Джерело:  online.ua

У Києві раптово помер відомий український продюсер і імпресаріо Віктор Распутний. Причиною його смерті став розірваний тромб.

Про це повідомив його друг і колега Олександр Ягольник на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Помер відомий український радіоведучий

Віктор Распутний пішов з життя у віці 44 років. Він помер 20 грудня уві сні в своєму будинку, в якому проживав один. Тіло продюсера виявив його батько. Згідно із заповітом Распутного, його поховали у рідному селі на Київщині.

Віктор Распутний прославився в Україні на початку 2000-х років, після того як встановив рекорд з 8 аншлагових концертів поспіль у Палаці культури "Україна", які дав Філіп Кіркоров.

Останні роки продюсер працював над тим, щоб організувати в Україні концерти груп U2 і Metallica. Також Распутний хотів провести у Києві фестиваль зірок Сан-Ремо 80-90-х і концерт Роббі Вільямса.

"Смерть Віктора Распутного це дуже серйозна і непоправна втрата української шоу-індустрії і гастрольно-концертного ринку країни. Це мінус одні унікальні мізки і полум'яне серце патріота, який мріяв свою країну Україну зробити кращою і сучаснішою. Віктор Распутний, на жаль, так і не побачив українські бродвейські мюзикли в своєму нескінченно-улюбленому місті", - прокоментував смерть Распутного Ягольник.

Як повідомляв ONLINE.UA, в листопаді померла відома українська журналістка Марія Адамська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?