Популярний гурт ONUKA незвично привітав українців з Різдвом: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярний гурт ONUKA незвично привітав українців з Різдвом: опубліковано відео

Популярний гурт ONUKA незвично привітав українців з Різдвом: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український гурт ONUKA записав для українців незвичайне привітання з Різдвом. Музиканти виконали різдвяну композицію "Щедрик" в терміналі львівського аеропорту.

Відповідне відео було опубоіковано на офіційній сторінці групи в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Відомий український гурт представив антивоєнний сингл: опубліковано відео

У коментарях до відеозапису лідер групи Ната Жижченко пояснила, чому цей ролик був записаний саме в аеропорту. Вона відмитила, що дорога в цьому році стала для її колективу другою домівкою, так як група ONUKA увесь рік "літала, як ластівка".

"Розпочинаються свята. Різні. Дивні. Магічні. Кожен обирає собі своє свято. Для мене особисто абсолютним зимовим саундтреком є “Щедрик” Миколи Леонтовича. І хоч його чутно із кожного кутка, він завжди мене радує. Наш рік був дуже плідним. Виснажливим. Цікавим. Неперевершеним. Неочікуваним. Сотні виступів, різні люди, міста і краї. Захоплюючі зйомки, щоденна студійна робота, репетиції і запис оркестру, аншлаги в старовинних театрах та надсучасна сцена Євробачення. Я дякую моїй команді та музикантам – ви неперевершені, сумлінні, талановиті та найкращі Люди!" - написала в коментарях Жижченко.

Прихильники ONUKA із захопленням сприйняли привітання улюбленої групи. У відповідь на привітання вони побажали музикантам творчого натхнення і успіхів, зазначивши, що їх кавер "Щедрика" став найкращим з усіх.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що група ONUKA відмовилася виступати на одній сцені з росіянами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?