Український спортсмен визнаний кращим боксером світу 2017 року
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український спортсмен визнаний кращим боксером світу 2017 року

Український спортсмен визнаний кращим боксером світу 2017 року
Джерело:  Fightnews

Український спортсмен Василь Ломаченко визнаний найкращим боксером світу 2017 року. Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі став лідером рейтингу видатних спортсменів року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на популярний сайт Fightnews.

Читайте також: Ломаченко піднявся до трійки кращих боксерів світу

Експерти авторитетного видання прийняли рішення, що Василь Ломаченко гідний звання кращого боксера року. Друге місце в цьому рейтингу зайняв американець Теренс Кроуфорд, а третє - таїландець Срісакет Сор Рунгвісаі.

Слід додати, що в 2017 році Василь Ломаченко тричі захищав свій титул чемпіона світу і кожен раз виходив з боїв з абсолютною перемогою - усі суперники українського боксера відмовлялися від продовження бою з ним.

Нагадаємо, перший бій Ломаченко в 2017 році провів у квітні. Його суперником став американець Джейсон Соса, який протримався в боксерському протистоянні з Ломаченко дев'ять раундів. У серпні український боксер провів другий бій - його суперником став колумбієць Мігель Марріага, який протримався на рингу з українцем 7 раундів.

Як повідомляв ONLINE.UA, третій бій у 2017 році Ломаченко провів в грудні з кубинцем Гільєрмо Рігондо. Поєдинок завершився на 7 раунді, так як кубинець відмовився продовжувати бій, пославшись на травму руки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?