В Україні істотно потеплішає: з'явився прогноз погоди на Новий рік
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні істотно потеплішає: з'явився прогноз погоди на Новий рік

В Україні істотно потеплішає: з'явився прогноз погоди на Новий рік
Джерело:  online.ua

Передноворічний тиждень в Україні обіцяє бути теплим і сухим. На Новий рік погода також не радуватиме зимовими морозами - очікується значне підвищення температури повітря, що супроводжуватиметься повною відсутністю снігу.

Про це повідомила синоптик Наталя Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Вихідні в 2018 році: як будуть відпочивати українці на свята

За прогнозами синоптика, погода на Новий рік в усіх регіонах України буде весняною. Температура повітря коливатиметься від +2 до -2С°. А вдень 1 січня 2018 року стовпчики термометрів піднімуться до +5С°.

Істотних опадів на Новий рік теж не передбачається. Невеликий дощ з мокрим снігом пройде в Рівненській і Житомирській областях, а також в північних районах Київщини.

У столиці в новорічну ніч температура повітря складе 0-2С°.

За даними синоптика, погода 26 грудня в Україні і до кінця тижня також буде весняною. Максимальна температура повітря в Україні складе від +2 до +8С°, а в південних регіонах підніметься до + 12С°.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україну йдуть потужні снігопади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?