По всій Україні пройшли безкоштовні покази "Кіборгів" для воїнів АТО
Категорія
Культура
Дата публікації

По всій Україні пройшли безкоштовні покази "Кіборгів" для воїнів АТО

По всій Україні пройшли безкоштовні покази "Кіборгів" для воїнів АТО
Джерело:  online.ua

Мережа кінотеатрів MULTIPLEX показала фільм "Кіборги" безкоштовно. "Кіборги" - це не про війну, а про світ, який зароджується всередині війни. Головні герої, ризикуючи життям, завойовують свободу і майбутнє для своїх сімей і країни. Вони багато міркують про те, як все почалося, навіщо вони прийшли на фронт як це змінило їхнє життя.

"Ми вирішили зробити за свій рахунок спеціальні сеанси в період з 25 грудня по 27 грудня. Воїни АТО зможуть провести час з сім'єю, подивившись фільм безкоштовно. Для нас важливо принести данину поваги справжнім героям" - ділиться комерційний директор MULTIPLEX, Віталій Писаренко.

Мережа кінотеатрів MULTIPLEX систематично підтримує українське кіно. Більше третини всіх українців, які подивилися "Кіборги" зробили це в мережі Multiplex. А з 25 по 27 грудня мережу кінотеатрів організувала безкоштовні сеанси, за цей час сотні військових змогли подивитися фільм з сім’ями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?