У Харкові виступить вокалістка гурту Kosheen Sian Evans
Категорія
Культура
Дата публікації

У Харкові виступить вокалістка гурту Kosheen Sian Evans

У Харкові виступить вокалістка гурту Kosheen Sian Evans
Джерело:  online.ua

Sian Evans (Шан Еванс) - вокалістка, автор пісень та енергетичний центр гурту Kosheen, в якій вона знайшла величезний успіх і популярність по всьому світу на початку 2000-х з такими хітами, як «Catch», «Hide U», «Hungry» і «All in my Head».

Підірвавши світові чарти своїми піснями, Kosheen влаштували справжню революцію в танцювальній музиці. Їх дебютний альбом «Resist», проданий мільйонними тиражами, отримав статус платинового. Перший сингл з їхнього другого альбому «All in My Head» очолював чарти протягом багатьох тижнів і отримав статус золотого альбому. Але ніщо не триває вічно. У жовтні 2015 року Kosheen дали свій останній концерт, заявивши про припинення спільної творчої та гастрольної діяльності.

Після розпаду Kosheen, в 2015 Sian Evans приїжджала в Україну c програмою Unplugged, а 20 січня повертається з оновленою групою і новим повноцінним електронним LIVE BAND SHOW.

У сетліст концерту увійдуть всі нетлінні хіти Kosheen, старі пісні перших трьох альбомів гурту, і, звичайно ж, абсолютно нові композиції!

На розігріві у Sian Evans виступить київський електронний проект Danielyan. Автор проекту - Артур Данієлян - саунд-продюсер гуртів БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, Фіолет, Тартак, бас-гітарист гурту "Фактично Самі" (Qarpa), офіційний ендорсер компанії Ableton в Україні, засновник Nerve Gangstas sound system. У своїх лайвах Danielyan використовує гібридний сетап - аналогові синтезатори в парі з Ableton Live. На його рахунку більше 100 годин лайва і виступи на одних вечірках з PillowTalk, Âme і Mujuice.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?