Дивовижні фото тварин в проникливому ракурсі: захоплюючі знімки
Категорія
Світ
Дата публікації

Дивовижні фото тварин в проникливому ракурсі: захоплюючі знімки

Дивовижні фото тварин в проникливому ракурсі: захоплюючі знімки
Джерело:  online.ua

Фотограф-аматор Йоахим Мюнтер з Фінляндії створив цілу серію дивовижних портретів лісових тварин, які заворожують глядача.

Відповідні фото були опубліковані на порталі Bored Panda, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: GoPro показала найкращі екстремальні відео 2017 року

При перегляді фоторобіт Мюнтера дійсно поринаєш в казковий світ мальовничої Фінляндії, відчуваючи тісний зв'язок з тваринами, які відображені на знімках. При цьому, на перший погляд здається, що цікава лисиця або голодна білочка, абсолютно комфортно почувають себе в об'єктиві камери, наче їх навчили позувати заздалегідь.

Сам фотограф розповідає, що ловить цікавий кадр з життя лісових тварин по кілька годин на день. Він зазначає, що намагається не переслідувати жителів лісу і з терпіння чекає, поки вони відчують себе в безпеці поряд з ним.

"Це те, що мені подобається в фотографії дикої природи, це так непередбачувано, ви ніколи не зможете бути впевненими, що станеться і яких тварин ви зустрінете. Іноді можна тижнями чекати хороші кадри, а іноді можна отримати багато хороших знімків протягом всього декількох годин", - говорить Мюнтер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше National Geographic показав кращі фото 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?