Як виглядають новорічні ялинки в різних містах України: яскраві фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Як виглядають новорічні ялинки в різних містах України: яскраві фото

Як виглядають новорічні ялинки в різних містах України: яскраві фото
Джерело:  online.ua

19 грудня в містах та обласних центрах України засвітилися головні новорічні ялинки. У соціальних мережах з'явилося безліч яскравих фото зелених красунь, які занурюють жителів міст в атмосферу свят, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Головна ялинка країни готова до свят: опубліковані нові фото

Найвищою живою ялинкою в Україні стала столична ялинка, встановлена у Києві на Софійській площі. Її висота сягає 33 метрів, а прикрасили новорічне дерево 36 видами яскравих гірлянд.

Жива ялина також встановлена у Львові. Цього року висота святкового дерева досягає 18 метрів, а прикрашають його монохромні гірлянди з вишуканою ілюмінацією.

Багато незадоволених обговорень в соціальних мережах було про головну ялинку Рівного. У 2017 році це місто прикрасило дерево висотою 25 метрів. Жителі були обурені вартістю ялини і її прикрас, витрати по яких перевищили 400 тисяч гривень.

Найдорожчою ялиною України, яку встановили на Новий рік 2018, стала ялинка Миколаєва. 22-метрове штучне дерево обійшлося місту в 2,8 млн гривень. Місцеві жителі не дуже задоволені головним новорічним символом міста, вважаючи, що без ілюмінації дерево виглядає негарно.

У Дніпрі на Новий рік 2018 також встановили штучну ялинку. У висоту вона сягає 28 метрів і дуже схожа на ялинку з Миколаєва.

Головна ялинка Одеси також штучна. Її купили ще в 2013 році. Встановлено святкове дерево на вулиці Думській.

Вінницю на новорічні свята прикрашає 22-метрова жива ялинка. Зелену красуню "одягли" у безліч іграшок та гірлянд, що обійшлося місту в 1 млн гривень.

Найвищою штучної ялиною України вважається новорічна ялинка Харкова. Її висота дорівнює 12-поверховому будинку. 36-метрове новорічне дерево Харкова в 2015 році було визнано найвищим у Європі.

У Луцьку, за традицією, місто прикрасили ялинкою, яка росте на вулиці Театральній. Також у Луцьку була встановлена оригінальна новорічна інсталяція, яку місцеві жителі порівняли з пірамідою - вона виконана з великих металевих куль, які красиво підсвічуються у вечірній час.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як будуть відпочивати українці на свята.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?