Найпопулярніші українські пісні 2017 року: опублікований рейтинг
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найпопулярніші українські пісні 2017 року: опублікований рейтинг

Найпопулярніші українські пісні 2017 року: опублікований рейтинг
Джерело:  ФДР Медіасервіс

В останні дні грудня українці визначилися з найпопулярнішими піснями 2017 року. Вони були обрані за підсумками підрахунків плейлистів українських радіостанцій, які підбивали щотижня протягом усього року.

Рейтинг найпопулярніших українських пісень 2017 року було опубліковано на офіційній сторінці радіо ФДР Медіасервіс, передає ONLINE.UA.

Читайте також: The Rolling Stone назвав найкращі пісні року

У 2017 році в ТОП найпопулярніших пісень на радіо увійшло 20 треків вітчизняних виконавців, 18 з яких виконані українською мовою. Статус "Пісня року" отримав хіт групи Pianoboy - "Шампанські Очі".

"Співачкою року" стала Злата Огневич. Її хіт "Танцювати" зайняв 3-е місце в загальному рейтингу найпопулярніших українських пісень 2017 року.

Статус "співака року" на українських радіостанціях отримав Kishe. Його пісня "До Весни" зайняла 15-е місце в рейтингу.

"Гуртом року" став колектив Pianoboy, а "відкриттям року" - гурт Kazka.

У підсумкове сортування найпопулярніших саундтреків 2017 року також увійшли: Марія Яремчук з піснею "Ти в мені є", пісня "Калина" у виконанні Alyosha, Христина Соловей з треком "Хто як не ти", "Сонце" групи "Океан Ельзи" і інші.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що хіт українських реперів став лідером російських рейтингів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?