Топ-10 найочікуваніших фільмів 2018 року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Топ-10 найочікуваніших фільмів 2018 року

Топ-10 найочікуваніших фільмів 2018 року
Джерело:  thewrap.com

Популярний кінопортал IMDb склав список найбільш очікуваних фільмів 2018 року. Про це повідомляє сайт The Wrap, передає ONLINE.UA.

Першу сходинку рейтингу зайняв фантастичний бойовик «Месники: Війна нескінченності». Всесвіт Marvel ще не бачив битви такого розмаху. Усі супергерої об’єднаються, щоб протистояти наймогутнішому ворогу - Таносу. Прем'єра стрічки в Україні відбудеться 3 травня 2018 року у форматі IMAX.

Читайте також: Найкасовіші фільми 2017 року: опублікований рейтинг

На другому місці супергеройський фільм «Чорна Пантера», також знятий за мотивами коміксів Marvel. Його прем'єра в Україні запланована на 15 лютого. Трійку лідерів замикає сиквел «Дедпула» з Райаном Рейнольдсом в головній ролі. У прокаті - з 31 травня.

У топ-10 також увійшли стрічки «Мир Юрського періоду 2», «Tomb Raider: Лара Крофт», «Тихоокеанський рубіж 2», «Хижак», «8 подруг Оушена» і «Місія нездійсненна 6». Завершує рейтинг картина «Соло: Зоряні війни. Історії», спін-офф фантастичної саги, присвячений молодості Хана Соло. Український реліз фільму запланований на 24 травня 2018 року.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, найбільша база даних про кіно IMDb опублікувала щорічний рейтинг найкращих серіалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?