Найоригінальніші і незвичайні новорічні ялинки в світі: вражаючі фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Найоригінальніші і незвичайні новорічні ялинки в світі: вражаючі фото і відео

Найоригінальніші і незвичайні новорічні ялинки в світі: вражаючі фото і відео
Джерело:  online.ua

Напередодні 2018 року всі світові столиці підготувалися до святкування, прикрасивши головний символ Нового року на головних площах міст. Різдвяні ялинки світу щорічно змагаються між собою за оригінальністю і красою, а їх яскраві фото вражають своєю феєрією жителів всієї планети.

Вражаючі фото і відео самих незвичайних і оригінальних новорічних ялинок світу підготував ONLINE.UA.

Читайте також: Вихідні в 2018 році: як будуть відпочивати українці на свята

Одна з найбільш незвичайних ялинок на Новий рік 2018 встановлена у столиці Франції - в Парижі. Їй вже присвоїли статус найкрасивішої різдвяної ялинки в цьому році. Вона встановлена у популярному торговому центрі і складається з яскравих льодяників, розміщених на алюмінієвій основі.

Головна ялинка Литви встановлена у Вільнюсі. У цьому році вона вражає своєю пишністю і привабливою багатошаровістю, які привернули увагу сотень тисяч туристів з усього світу. Різдвяна ялинка Вільнюса також увійшла у рейтинг найкрасивіших новорічних ялинок світу.

Столицю Чехії, Прагу, на Новий рік 2018 прикрасили живою 22-метрової ялинкою. Її встановили на Староміської площі чеської столиці, в центрі масштабного різдвяного ярмарку, який заманює гостей і жителів міста різнокольоровими вогнями.

Одна з найбільших новорічних ялинок у світі знаходиться в італійському місті Губбіо. У висоту вона сягає 650 метрів, але складається не з ялинкових гілок, а з ліхтариків. Новорічна ялинка в Губбіо викладена на схилі гори. Вона існує з 1981 року.

Польську столицю, Варшаву, на Новий рік 2018 також прикрасили по-святковому. На Замковій площі міста встановили 27-метрову новорічну красуню, яка горить декількома сотнями яскравих вогнів.

Особливою красою також вражають ялинки з інших країн, яскраві фото яких активно публікують користувачі соцмереж.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явився рейтинг найбезпечніших для туристів країн в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?