Найстильніші герої серіалів 2017 року за версією The Guardian
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найстильніші герої серіалів 2017 року за версією The Guardian

Найстильніші герої серіалів 2017 року за версією The Guardian
Джерело:  The Guardian

Британські експерти склали незвичайний рейтинг, в який включили найстильніших персонажів серіалів. У ТОП увійшла навіть величезна акула з документального фільму ВВС "Блакитна планета-2".

Рейтинг найстильніших героїв серіалів 2017 року було опубліковано на сторінках видання The Guardian, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Українські політики як персонажі "Гри престолів": з'явився сатиричний календар

Лідером рейтингу став Джон Сноу - герой популярного серіалу "Гра престолів". Його роль виконує актор Кіт Харінгтон. Джону Сноу присудили перше місце в рейтингу за сцени, в яких він з'являється на екранах зі шкурою дикого звіра на плечах.

Найстильнішою героїнею серіалів 2017 року стала принцеса Маргарет з американського серіалу "Корона", роль якої зіграла Ванесса Кірбі. Цієї героїні присудили "почесний" титул за її відмову від закритих нарядів, які носили жінки в середині XX століття.

Також у список найстильніших героїв серіалів увійшла Розанна Хантлі з серіалу "За своїми службовими обов'язками", роль якої виконала Тенді Ньютон. Експерти відзначають, що Тенді безпуречно виглядає не тільки на екранах, але й у повсякденному житті.

Найнесподіванішим представником рейтингу найстильніших героїв серіалів 2017 року ставла китова акула з "Блакитної планети-2". За словами експертів, вона виглядає стильно завдяки своєму забарвленню.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що найбільша база даних про кіно IMDb опублікувала щорічний рейтинг найкращих серіалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?