Помер відомий український гуморист
Категорія
Україна
Дата публікації

Помер відомий український гуморист

Помер відомий український гуморист
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 29 грудня, у Львові помер заслужений діяч мистецтв України Остап Федоришин, який був незмінним директором Львівського естрадного театру "Не журись". Причиною смерті письменника-гумориста стала тривала хвороба.

Про це повідомив керівник конфедерації вільних профспілок Львівщини Андрій Соколов на своїй сторінці в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Помер відомий український радіоведучий

"Іде епоха українського відродження, але запалює нові покоління українських художників. Вічна пам'ять душі львівської громади, видатному письменнику-гумористу Остапові Федоришину!" - написав Соколов.

Остап Васильович помер на 72-му році життя. Він був режисером, журналістом, а також депутатом Львівської обласної ради. Федоришин входив до складу Спілки театральних діячів України та викладав філософію у Львівському лісотехнічному інституті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Києві раптово помер відомий український продюсер Віктор Распутний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?